Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قزوین گفت: نهضت بازسازی و مقاوم سازی خانه های روستایی و شهری کشور در واقع پس از زلزله سال ۶۹ رودبار و منجیل آغاز شد.

به گزارش قدس آنلاین، مجید کشاورز با اشاره به سالروز وقوع حادثه زلزله رودبار و منجیل در سال ۶۹، افزود: این واقعه درس های بزرگی به ما در خصوص مقاوم سازی سازه ها داد تا جایی که پس از این حادثه غمناک بود که مسئولان در صدد ساخت منازل با اصول مهندسی و مقاوم سازی برآمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در آن حادثه شهرهای منجیل، رودبار، لوشان به همراه ۷۰۰ روستا به طور کامل ویران و به ۳۰۰ روستای دیگر خسارت های جدی وارد آمد، ادامه داد: رخداد یاد شده موجب کشته شدن حدود ۳۵ هزار نفر و زخمی شدن ۶۰ هزارتن شد و حدود ۵۰۰ هزار نفر را نیز بی خانمان کرد.
به گفته وی، بر اثر این زلزله، ۱۰۰ هزار خانه خشتی و گلی با خاک یکسان و در مجموع نیز ۲۰۰ هزار خانه مسکونی تخریب شد و خسارت های زیادی نیز به تاسیسات و اماکن عمومی در استان های گیلان و زنجان وارد آمد.
وی ادامه داد: ۱۷ ستاد معین به سرپرستی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای آوارگان آن حادثه دلخراش چادرهای امدادی و اتاقک های ۱۲ تا ۳۵ متری برپا کرده و مصالح و وام ۲۰ هزار تومانی در اختیار مردم منطقه قرار دادند تا خود اهالی خانه هایشان را ساخته و مهندسان معماری و ساختمان نیز ناظر بر حسن اجرای این فرآیند بودند.
وی، مقاوم سازی در مناطق روستایی را یکی از وظایف این نهاد دانست تا هر ساله تعداد زیادی از خانه های فرسوده جای خود را به واحدهای مقاوم سازی بدهند و افزود: اواخر سال گذشته برای مقام سازی مسکن روستایی استان قزوین سه هزار واحد به این استان تخصیص داده شد که در این راستا تاکنون برای یک هزار واحد از طریق هفت بانک عامل منابع مالی اختصاص داده شده است.
به گفته وی، براساس مصوبه جدید شورای پول و اعتبار برای احداث و مقاوم سازی هر واحد روستایی ۱۸۰ میلیون ریال با سود پنج درصد از سوی دولت در نظر گرفته شده است.
کشاورز یادآور شد: دولت برای تشویق روستائیان به نوسازی واحدهای فرسوده یا ساخت واحدهای جدید و نیز تسهیل در پرداخت وام مسکن روستایی تضمین ‌نامه‌ ها، که مشکلات زیادی بر سر راه پرداخت تسهیلات ایجاد می‌کرد را حذف کرده تا متقاضیان بتوانند از سفته زنجیره‌ای استفاده کنند.
وی در پایان به انعقاد قرارداد بنیاد مسکن با سازمان نظام مهندسی ساختمان، راه و شهرسازی و وزارت کشور مبنی بر نظارت در امر ساخت و سازهای مسکن روستایی اشاره کرد و افزود: این موضوع به طور جدی مورد توجه ما قرار گرفته تا با استفاده از الگوی معماری و استفاده بهینه از مصالح بومی از طریق ناظران خود نظارت کاملی بر روند ساخت و سازها داشته باشیم.
منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • در مسیر نهضت مسکن سازی برای محرومان دهاقانی
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی